Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Riblapjes met limoen recept
Riblapjes met limoen recept

Riblapjes met limoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en pers hem uit. Halveer de limoenen. Doe de riblapjes met knoflook en pasta in een kom. Laat het geheel afgedekt 3 uur in de ijskast staan. Verhit de grill voor. Rooster de riblapjes 10 minuten bruin en gaar. Laat de limoenen de laatste 3 minuten mee grillen tot ze bruin zijn. Doe de yoghurt in een kommetje en voeg de koriander toe. Serveer de riblapjes met de limoenhelften, chutney en gekruide yoghurt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit riblapjes met limoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven