Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbiefrolletjes met lente-ui recept
Rosbiefrolletjes met lente-ui recept

Rosbiefrolletjes met lente-ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de plakjes rosbief naast elkaar op een vlak werkblad. Dep ze droog met keukenpapier. Halveer de plakken ham in de lengte en verdeel ze over de rosbief. Was de lente-uitjes en snijd ze ieder in 3 stukken. Verdeel ze over de rosbief. Rol de rosbief strak op. Verhit de olie in een grote pan en braad de vleesrolletjes rondom aan. Pel en snipper de uien en de knoflook. Was de rozemarijn en haal de naalden van de takjes. Laat de bonen uitlekken. Was de tomaten. Breng het vlees op smaak met zout en peper en neem de rolletjes uit de pan. Houd ze warm. Fruit de ui, de knoflook en de rozemarijn in de olie, voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Voeg de tomaten en de bonen toe en laat het geheel ca 5 minuten smoren. Giet de sherry erbij en breng het gerecht op smaak met zout, peper en een snufje suiker. Leg de vleesrolletjes op de groenten en verwarm ze kort.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbiefrolletjes met lente-ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven