Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundersaucijsjes met zuurkool recept
Rundersaucijsjes met zuurkool recept

Rundersaucijsjes met zuurkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de zuurkool af. Pel de sjalotjes. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in vieren. Kook de zuurkool met appelstukken 20 minuten in een bodempje water. Verhit 40 gram boter in een koekenpan en bak de sjalotjes erin. Voeg de takjes rozemarijn toe met een beetje zout. Bak de sjalotjes met de deksel op de pan 20 minuten op matig heet vuur. Verwijder de takjes rozemarijn. Schep de sjalotjes af en toe om. Verhit in een tweede koekenpan 10 gram boter en de olijfolie en bak de saucijsjes in 15 minuten gaar en bruin. Giet de zuurkool af. Verdeel de zuurkool met appel over 4 borden en schep de sjalotjes erop. Leg de saucijsjes naast de zuurkool.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rundersaucijsjes met zuurkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven