Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderschnitzel met pepersaus recept
Runderschnitzel met pepersaus recept

Runderschnitzel met pepersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 25 gram boter in een koekenpan. Bestrooi de aardappelschijfjes met de kruiden en bak ze afgedekt in 10 minuten gaar. Neem halverwege de deksel van de pan. Dep de schnitzels droog en bestrooi ze me tzout. Verhit in een andere koekenpan 25 gram boter en bak de schnitzels 5 minuten per kant. Neem he tvlees uit de pan en houd het warm onder alu-folie. Maak de witlof schoon en snijd ze in stukjes. Schil de appel en snijd hem in stukjes. Schep de witlof met appel in ee nkom om met de sladressing. Voeg aan het bakvet de rode wijn en roomsaus toe en warm het even goed door. Verdeel de aardappelschijfjes en schnitzels over 2 borden en schep de saus erover. Serveer de witlofsalade er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderschnitzel met pepersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven