Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzel gevuld met camembert recept
Schnitzel gevuld met camembert recept

Schnitzel gevuld met camembert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel het brood fijn. Snijd de camembert in plakken. Dep de schnitzels eventueel droog. Snijd de schnitzels in met een scherp mes, zodat ze gevuld kunnen worden (of laat de slager het doen). Vul de schnitzels met de camembert en de cranberry compote. Kluts een ei met 2 eetlepels water, zout en peper. Wentel de schnitzels eerst door de bloem, dan door het ei en dan door de broodkruimels. Druk de broodkruimels goed aan. Verhit 4 eetlepels olijfolie (voor bakken en braden) in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de schnitzels op gematigd vuur 6 minuten aan beide zijden goudbruin. Was de veldsla en laat hem uitlekken. Was de tomaten en snijd ze in vieren. Meng de azijn met zout, peper, een snufje suiker en 3 eetlepels olijfolie (voor dressing). Serveer de schnitzels met de salade.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzel gevuld met camembert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven