Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzel Stroganoff recept
Schnitzel Stroganoff recept

Schnitzel Stroganoff


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de schnitzels goed droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper.
Klop de eieren los in een diep bord. Vul een tweede diep bord
met bloem en een derde met de paneermeel.
Haal de stukken vlees achtereenvolgens aan beide kanten door de bloem, het ei en de paneermeel.
Smelt 10 gram boter in een koekenpan met 1 eetlepel olie en bak hierin de schnitzels per 2 tegelijk in 6 minuten goudbruin. Keer ze halverwege. Hal ze uit de pan, houd ze warm, en bak de andere 2 schnitzels op gelijke wijze.
Smelt ondertussen in een andere koekenpan de rest van de boter en bak de paprika's 3 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de bloem en het paprikapoeder toe en bak 1 minuutje mee. Giet de wijn en de bouillon erbij en roer zodat een gladde gebonden saus ontstaat. Laat op zacht vuur nog 6 minuten sudderen en serveer bij de schnitzels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzel stroganoff recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven