Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzelrolletjes recept
Schnitzelrolletjes recept

Schnitzelrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de rozemarijn en hak hem, op 2 takjes na, fijn.
Meng de rozemarijn met 4 eetlepels olijfolie en 1 theelepel zeezout.
Borstel de aardappels krachtig af onder water, dep ze droog en snijd ze in grove stukken. Meng de aardappels met de rozemarijnolie.
Leg de aardappels op een bakblik en bak ze 37.5 minuten in de voorverwarmde oven op 2oo graden. keer ze tussendoor een keer om.
Dep de schnitzels droog. Deel ze in vieren en klop ze zeer plat. Bestrooi ze met peper. Halveer de plakjes pancetta in de lengte. beleg elk stukje spek met 1 stukje schnitzel en rol ze op. Steek aan elk stokje 4 rolletjes en 1-2 laurierblaadjes.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote pan. Bak de spiesjes aan elke kant 3.5 minuten. Snijd de rest van de rozemarijn in stukken.
Was de limoen, wrijf hem droog en snijd hem in plakjes. Bak de limoen en de rozemarijn 2 minuten mee.
Breng de spiesjes op smaak met een beetje zout.
Breng de aardappels op smaak.
Serveer de spiesjes met de aardappels en bijvoorbeeld een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzelrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven