Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spare ribs ą la Valentine recept
Spare ribs ą la Valentine recept

Spare ribs ą la Valentine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 180 graden C. voorverwarmen. Spare ribs in ovenschaal doen. Schijfjes citroen er overheen leggen en open schaal in oven doen voor 20 minuten. Ondertussen de saus van de overige ingrediėnten verwarmen en vervolgens over de spare ribs uitgieten. Nog 45 minuten tot 1 uur met deksel in de oven doen. Lekker met tomatensalade en rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spare ribs ą la valentine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven