Spare Ribs in de Slowcooker

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de spare ribs in stukken van ca. 7 a 8 cm netjes tussen de beentjes door, breedte telt niet zo nauw.
  2. Smeer de spare ribs goed in met de Italiaanse .
  3. Bak de uien in de glazig en leg ze onder in de slowcooker.
  4. Doe opnieuw in de pan en bak de spare ribs aan beide kanten snel bruin.
  5. Leg een laag spare ribs op de uien in de slowcooker en ledig daarover heen een fles .
  6. Dan weer spare ribs en weer een fles .
  7. Eindig met een fles en zorg dat de spare ribs netjes onder de saus liggen.
  8. Laat het lekker de hele dag op staan in de slowcooker op laag.
  9. Je kunt het verkorten door het op hoog te zetten tot 5 uur.
  10. Maar op laag is beter zodat het vlees zachtjes gaar stooft.
  11. Schep alle spare ribs uit de slowcooker in een grote schaal en schep de saus in een aparte schaal.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Spare Ribs in de Slowcooker heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ga het recept voor zondag maken. Eindelijk eens een recept voor de slowcooker. De beste kook uitvinding vind ik. Vooral voor werkende mensen is de slowcooker een geweldige hulp. Ik zet het voorbereide... Lees reactie
thoni 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1014 kcal
50%4056 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spare Ribs in de Slowcooker