Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spareribs in koffiemarinade recept
Spareribs in koffiemarinade recept

Spareribs in koffiemarinade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Leg eerst alle losgesneden ribbetjes in een grote ondiepe pan. Meng daarna de rest van de ingrediŽnten in een kom en giet dit mengsel over het vlees. Laat vervolgens de ribbetjes een nacht marineren. Probeer zo nu en dan te keren. Haal voor gebruik het vlees weer uit de marinade. Leg de ribbetjes daarna onder een voorverwarmde grill (180 graden C.) en blijf ze omdraaien totdat ze aan alle kanten bruin zijn gebakken. Leg vervolgens de ribbetjes weer in de marinade en zet alles nog 30 minuten in de oven. Dien de ribbetjes warm op met bijvoorbeeld rijst en een salade.

Allergenen Informatie

Voor dit spareribs in koffiemarinade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven