Spareribs in koffiemarinade
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spare-ribs recepten
- Bereiden
- Kookboek van sacha
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Leg eerst alle losgesneden ribbetjes in een grote ondiepe pan.
- Meng daarna de rest van de ingrediënten in een kom en giet dit mengsel over het vlees.
- Laat vervolgens de ribbetjes een nacht marineren.
- Probeer zo nu en dan te keren.
- Haal voor gebruik het vlees weer uit de marinade.
- Leg de ribbetjes daarna onder een voorverwarmde grill (180 graden C.) en blijf ze omdraaien totdat ze aan alle kanten bruin zijn gebakken.
- Leg vervolgens de ribbetjes weer in de marinade en zet alles nog 30 minuten in de oven.
- Dien de ribbetjes warm op met bijvoorbeeld rijst en een salade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spareribs met abrikozen41u40m
-
Recept
Spareribs (hartig)41u15m
-
Recept
Gemarineerde spareribs uit de oven42u
-
Recept
Spareribs41u30m
-
Recept
Zoet Indische spareribs42u
-
Recept
Spareribs met cranberry's440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 18 kcal | 0% | 72 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |