Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sukadelappen met champignonsaus recept
Sukadelappen met champignonsaus recept

Sukadelappen met champignonsaus


Ingrediënten


14

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 170 C.
Bestrooi de sukadelappen met zout en peper.
Verhit olie in een pan en bak het vlees aan beide kanten goudbruin.
Leg de sukadelappen in een ovenschaal.
Snijd de champignons in vieren.
Maak de ui schoon en snijd deze in ringen
Verhit opnieuw olie in de pan en bak de champignons goudbruin.
Voeg de ui, laurier en kruidnagel toe en bak kort mee.
Blus af met de azijn en de wijn.
Breng aan de kook en bind af met de plakjes ontbijtkoek.
Schenk de saus over het vlees, dek af met aluminiumfolie en gaar het vlees in circa 1,5 uur in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sukadelappen met champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven