Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaartje met gerookte  ham, andijvie, pesto en aardappelen recept
Tartaartje met gerookte  ham, andijvie, pesto en aardappelen recept

Tartaartje met gerookte ham, andijvie, pesto en aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar.
Omwikkel de tartaartjes elk met 2 plakjes ham.
Verhit 2,5 eetlepel olie in een wok en roerbak de andijvie in 5 minuten beetgaar.
Verhit gelijktijdig de rest van de olie in een koekenpan mat antiaanbaklaag en bak de tartaartjes in ca. 5 minuten aan beide kanten bruin en van binnen rosé. Voeg 2,5 deciliter heet water en de juspoeder toe en bereid de jus volgens aanwijzing verpakking.
Giet de aardappelen af en roer de pesto en een klont boter door de andijvie (zonodig eerst afgieten). Breng op smaak met zout en peper.
Serveer met de aardappelen, de tartaar en de jus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaartje met gerookte ham, andijvie, pesto en aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven