Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaartje met stroganoffsaus recept
Tartaartje met stroganoffsaus recept

Tartaartje met stroganoffsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het sjalotje in ringetjes. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en fruit het sjalotje al roerend 4 minuten op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak het al roerend 5 minuten mee. Voeg de champignons toe en bak ze 5 minuten mee. Breng het geheel op smaak met zout. Verhit intussen de rest van de olijfolie en bak de tartaartjes rondom bruin en van binnen rosé. Maak de saus volgens de aanwijzing op de verpakking en meng het champignonmengsel erdoor. Leg op 4 borden elk een tartaartje en schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaartje met stroganoffsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven