Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje met boursin recept
Varkenshaasje met boursin recept

Varkenshaasje met boursin


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Maak een diepe kerf in het rauwe varkenshaasje (tot het net niet openvalt) Maak een mengeling van boursinkaas en mosterd (dit doe je best naar eigen smaak) Wrijf goed veel van dit mengsel in de kerf en rondom het vlees. Gandaham rond het geheel draaien om het vlees toe te houden en in een vuurvaste schotel leggen. Giet het potje room over het vlees en zet gedurende 35 min. in een voorverwarmde oven van 200 C. Lekker met frietjes en kroketjes

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met boursin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Varkenshaasje met boursin heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 7 recensies

  • Zeer geslaagd, maar het vlees was bij ons nog niet helemaal gaar na 35 minuten. Dat kan natuurlijk aan de oven liggen (maar die is digitaal) of aan de dikte van het vlees. Ik heb even op varkensha... Lees reactie
    Ruud gaf dit recept op 30 augustus 2013 5 uit 5 sterren
  • Wat een lekker haasje.
    Bezoeker gaf dit recept op 21 mei 2013 4 uit 5 sterren
  • Zeer gemakkelijk en zeer smakelijk.
    Jan gaf dit recept op 12 mei 2013 5 uit 5 sterren
  • Verrukkelijk recept! Normaal varkenshaasje gauw droog en dan een klodder saus erover. Maar dat is bij dit recept absoluut overbodig. Smullen maar!
    Inge en Henk gaf dit recept op 4 maart 2012 5 uit 5 sterren
  • Helemaal akkoord met de 2 voorgaande reacties! Succes verzekerd ;-)
    Marie gaf dit recept op 10 februari 2012 5 uit 5 sterren
  • Heel eenvoudig te bereiden en zeer zeer lekker ! (Ik heb grove mosterd gebruik) t5 sterren !
    Leen1938 gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
  • Was zeer lekker en makkelijk te bereiden!
    Natalie gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven