Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenskrabbetjes recept
Varkenskrabbetjes recept

Varkenskrabbetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de varkenskrabbetjes in een grote pan, bedek ze met ingevet papier en bak ze 15 minuten in de oven. Bak de gehakte uien in het spekvet bruin, voeg de knoflookpoeder erbij en laat nog 1 minuut koken. Voeg de resterende ingrediėnten toe en laat 25 minuten sudderen. Zet deze saus apart. Verwijder het ingevette papier van de varkenskrabbetjes. Giet de saus over de krabbetjes, verminder de ovenwarmte tot 175°C en laat de krabbetjes nog 1 uur in de oven verder bakken. Begiet de varkenskrabbetjes regelmatig met de saus.

Allergenen Informatie

Voor dit varkenskrabbetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven