Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensschnitzel met citroensaus recept
Varkensschnitzel met citroensaus recept

Varkensschnitzel met citroensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de bloem met de helft van de oregano in een diep bord. Klop in een ander diep bord het ei los met water. Meng het paneermeel met de rest van de oregano in een ander diep bord. Sla het vlees een beetje plat en haal het door het bloemmengsel. Haal het dan door het eimengsel en vervolgens door het paneermeelmengsel. Leg de schnitzels op een bord en zet het afgedekt 15 minuten in de ijskast. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de schnitzels 3 minuten aan beide kanten, Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Voeg de boter toe aan het achter gebleven bakvet en roer het citroensap erdoor. Verwarm de saus al roerend en schenk het over het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensschnitzel met citroensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven