Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snij deze door midden de ene helft zeer fijn snipperen de andere in ringen snijden.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de bieslook schoon en snipper deze heel fijn.
    Augurkjes in lengte halveren.
    De tomaat in kleine blokjes snijden.
    Laat je slager 4 dunne langwerpige runderlapjes te snijden (dikke lende is uitstekend), van minimaal 25 x 10 centimeter.
    hard koken en in lengte halveren.
    Maak een massa van , knoflook, bieslook, , , en .
    Besmeer de runderlapjes dun met mosterdmassa.
    Beleg de lapjes met plakjes , leg aan het (bredere) einde naast elkaar ei helften, ringen en halfjes augurk en rol deze op.
    Bind ze als rolade op met keukengaren.
    Braad de rollen in een brede braadpan aan alle kanten bruin, draai het vuur lager en voeg er fijngesneden , tomaat, fijngehakte knoflook en een kopje aan toe.
    Laat de rollen op een laag vuur sudderen met deksel op de pan.
    Ongeveer 45 à 60 minuten laten sudderen, wel regelmatig omkeren tijdens het sudderen en zo nodig wat toevoegen.
    Haal de rollen uit de pan verwijder het bindgaren en leg ze in een voorverwarmde schaal.
    Wrijf braadvocht door een zeef, en kook het in tot gewenste dikte.
    Je kunt meer toevoegen en de saus binden met een beetje meel (losgeroerd in een beetje water).
    Serveren in ėėn stuk, of (gedeeltelijk) in plakjes aansnijden.
    De saus om het vlees schenken.
    Heel lekker met rijst of aardappelen en gekookte sperziebonen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtspek, zout, bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1072 kcal
53%4288 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vleesrollen (licht gekruid en gevulde vleesrollen)