Babi sajoeran (licht zoet gekruid varkensvlees)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd het vlees en in blokjes.
Maak de schoon en snijd deze in ringen.
Maak de schoon en snijd deze in stukjes.
Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Bak het vlees met de halfgaar.
Fruit de en knoflook met de kruiden aan en voeg ze toe aan het vlees.
Voeg de en de toe.
Voeg tenslotte de en de toe.
Laat het geheel goed gaar sudderen.
Schep het geheel regelmatig goed om.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi roedjak (fijn gekruid licht zuur varkensvlees)440m
-
Recept
Babi Pedis Dan Daun Papaya (licht gekruid varkensvlees met gemberwortel)41u
-
Recept
Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)455m
-
Recept
Babi lombok ketjap (pittig gekruid varkensvlees)41u
-
Recept
Empal daging (licht gekruid rundvlees)42u15m
-
Recept
Kare kambing (licht gekruid geitenvlees)42u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek, olie, bouillon
- sambal oelek, bouillon, trassie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- suiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal oelek kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- olie en bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in tahoe en ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 112 kcal | 5% | 448 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |