Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worstspiesjes recept
Worstspiesjes recept

Worstspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de saucijzen in vieren. Knip de rozemarijntakjes in vieren. Steek in elk worstje een takje rozemarijn. Snijd het stokbrood in 20 dunne stukjes. Hak de knoflook fijn en meng het met de olijfolie. Besmeer de stukjes stokbrood met de knoflookolie. Rijg de worstjes met stukjes brood aan 4 spiesjes. Verwarm de grill voor en rooster de spiesjes in 15 minuten gaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit worstspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven