Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eendenborst met portsaus recept
Eendenborst met portsaus recept

Eendenborst met portsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de eendenborsten met zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de borsten aan beide kanten 2 minuten. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Verhit de port in een steelpan en kook het tot een derde in. Voeg de wildfond toe en breng het geheel aan de kook. Temper het vuur en bind de saus met klontjes koude boter. Leg op 4 borden de eendenborst en schenk de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eendenborst met portsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Eendenborst met portsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Eendenborst met vet! In 2 minuten elke kant en dan eetbaar?
    Peter de Vrie gaf dit recept op 3 februari 2012 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven