Haas
- Herkomst Belgie
- Categorie Wild
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van pitoe
- 2 reviews
Keukenspullen
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Eerst marineren:
- Stukken in kom leggen, zouten + peperen.
- De fijn gesneden , , , en van boven leggen.
- erboven gieten tot de onder staat.
- Laatst een scheutje congnac erbij voegen.
- Eén dag laten staan op een koude plaats met wat folie erboven.
- Braden:
- Stukken vlees uit de halen en op keukenpapier goed afdrogen.
- Daarna de marinade zeven.
- Stukken vlees bruinen.
- Een klein beetje van boven op de gebruinde stukken vlees strooien.
- Nog een sjalotje erbij leggen en een stukje + en .
- Dan beetje bij beetje de marinade erbij voegen.
- Stukken eruit halen, in diepe kom leggen en de marinade binden met wat .
- Is heel lekker met gekookte peren of gestoofd witloof.
Ook lekker om te maken
Variaties op Haas
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde varkenshaasjes | 3 | Vlees |
Varkenshaas in een jasje | 2 | Vlees |
Gemarineerde varkenshaas | 2 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Haas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 3 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 120 kcal | 6% | 480 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |