Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazenrugbiefstuk met wildsaus recept
Hazenrugbiefstuk met wildsaus recept

Hazenrugbiefstuk met wildsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat het vlees uit de koelkast een half uurtje op temperatuur komen en dep het droog met keukenpapier. Rol de filets op, begin bij het dunne gedeelte en bind de filets vast met een stukje keukentouw. Verhit de boter in een pan en bak de biefstukken op matig vuur ca. 2 minuten aan elke kant. Neem het vlees uit de pan, bestrooi het met zout en peper. Laat de biefstukken rusten onder aluminiumfolie. Verdeel de ontbijtkoek in stukjes. Pel en snipper de ui en knoflook en fruit het ca. 2 minuten in het achtergebleven bakvet. Blus het af met de port en wijn. Voeg de jus, kruiden en ontbijtkoek toe. Laat het inkoken en zeef de saus en breng het op smaak met zout en peper. Verwijder het touw van de biefstukken. Halveer ze overlangs en serveer ze op borden of een schaal met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazenrugbiefstuk met wildsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven