Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazenrugfilets recept
Hazenrugfilets recept

Hazenrugfilets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden C. Snijd de hazenrugfilets in 4 gelijke stukken. Verhit 1 eetlepel boter met olijfolie in een ovenvaste pan en bak de stukken vlees 2 minuten per kant. Bestrooi ze met zout en schenk de wildfond erbij. Zet de pan 3 minuten in het midden van de oven. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Klop de koude boter door het bakvet. Verdeel de sla over 4 borden en besprenkel ze met olijfolie en azijn. Leg het vlees op de sla en schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazenrugfilets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven