Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenbiefstuk met paddestoelen recept
Hertenbiefstuk met paddestoelen recept

Hertenbiefstuk met paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de biefstukken met zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukken aan beide kanten 3 minuten bruin. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Snijd de paddestoelen iets kleiner en bak ze in het achter gebleven bakvet bruin en gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Blus het bakvet af met de rode wijn en roer de aanbaksels los. Voeg de champignons toe en laat het geheel 2 minuten zachtjes koken. Verdeel de biefstukken over 4 borden en schep de paddestoelen reover. Schenk de wijnjus er naast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hertenbiefstuk met paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hertenbiefstuk met paddestoelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk recept en super makkelijk. Echt een aanrader!
    Anja gaf dit recept op 15 oktober 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven