Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn met cantharellen en blauwe chimay recept
Konijn met cantharellen en blauwe chimay recept

Konijn met cantharellen en blauwe chimay


Ingrediënten


Bereidingswijze


Strooi peper en zout op de stukken konijn. Laat ze aanbraden in olie en 30 gram boter. Hak de sjalotten fijn. Schil de uitjes en laat ze kleuren. Doe de uitjes en het water in een steelpan, voeg de poedersuiker toe, een snufje zout en 20 gram boter. Laat het water volledig uitkoken. Braad de cantharellen lichtjes aan in een pan met de rest van de boter, wat sjalotten en de gehakte peterselie. Doe de sjalotten op de stukken konijn, goed mengen. Bevochtig de mengeling met blauwe chimay en laat het geheel 30 minuten sudderen. Daarna neemt u de stukken konijn uit de saus, voegt daar de cantharellen en de room aan toe en laat de saus inkoken. Bedek de stukken konijn met de saus en de cantharellen, uitjes en bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit konijn met cantharellen en blauwe chimay recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven