Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn met saliesaus en druiven recept
Konijn met saliesaus en druiven recept

Konijn met saliesaus en druiven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bouten met zout en peper bestrooien. In braadpan boter verhitten en bouten rondom bruinbakken. Bouten uit de pan nemen. In bakvet spekblokjes, ui en knoflook 3 min. roerbakken. Wijn, fond en salie toevoegen en aan de kook brengen. Vuur lager en bouten terug in de pan. Afgedekt 1 uur en 15 min. gaar stoven. Bouten in warme schaal leggen en in oven (175 graden C.) of onder alufolie warm houden. Stoofvocht op hoog vuur tot helft inkoken. Crème fraiche en druiven erdoor en 2 min. zachtjes doorwarmen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit konijn met saliesaus en druiven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Konijn met saliesaus en druiven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk recept en niet moeilijk te maken!
    Bezoeker gaf dit recept op 24 augustus 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven