Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Permainan Halus Unggas (verfijnde wildgevogelte) recept
Permainan Halus Unggas (verfijnde wildgevogelte) recept

Permainan Halus Unggas (verfijnde wildgevogelte)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lomboks schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Schil de appel en steek er met een kleine meloenboor kleine balletjes uit.
Bewaar de appelbolletjes in water met citroensap.
Was de zuurkool even onder de stromende kraan, knijp goed uit en laat minstens 2,5 uur zachtjes stoven met het ganzenvet, de jeneverbessen en de laurier.
Bak de bacon in een scheutje olie krokant en dep met keukenpapier droog.
Fruit in de overgebleven olie de ui licht aan tot deze glazig ziet.
Voeg de knoflook, paprikapoeder en lombok ringetjes toe en bak het geheel tot het begint te kleuren.
Verhit wat olie in de wok.
Bestrooi de fazantenfilets met peper en zout en bak deze mooi bruin.
laat het vlees even rusten.
Kook de fond samen met de kruidnagel en een flinke lepel boter tot een
krachtige jus in en breng op smaak met peper en zout.
Warm de fazantenfilets in de op 200C voorverwarmde oven op.
Verdeel de zuurkool en de fazant over warme borden en leg de bacon en de ganzenlever hierop.
Strooi de gebakken lombokringetjes, knoflook en uitjes om het geheel
Schenk de jus rond het gerecht en strooi de appelbolletjes in de saus.

Serveersuggesties

Serveren met rijst of aardappels.

Allergenen Informatie

Voor dit permainan halus unggas (verfijnde wildgevogelte) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven