Permainan Halus Unggas (verfijnde wildgevogelte)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Wild
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Oven
- Rasp
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de schoon en snipper deze fijn.
Schil de en steek er met een kleine meloenboor kleine balletjes uit.
Bewaar de appelbolletjes in water met citroensap.
Was de even onder de stromende kraan, knijp goed uit en laat minstens 2,5 uur zachtjes stoven met het ganzenvet, de en de laurier.
Bak de in een scheutje krokant en dep met keukenpapier droog.
Fruit in de overgebleven de licht aan tot deze glazig ziet.
Voeg de knoflook, en lombok ringetjes toe en bak het geheel tot het begint te kleuren.
Verhit wat in de wok.
Bestrooi de fazantenfilets met en en bak deze mooi bruin.
laat het vlees even rusten.
Kook de samen met de en een flinke lepel tot een
krachtige jus in en breng op smaak met en .
Warm de fazantenfilets in de op 200°C voorverwarmde oven op.
Verdeel de en de fazant over warme borden en leg de en de hierop.
Strooi de gebakken lombokringetjes, knoflook en uitjes om het geheel
Schenk de jus rond het gerecht en strooi de appelbolletjes in de saus.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bacon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1046 kcal | 52% | 4184 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |