Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reebiefstuk met amandelen recept
Reebiefstuk met amandelen recept

Reebiefstuk met amandelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk de biefstukjes met de mosterd en bestrooi ze met peper.
Verhit de olie in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht.
Neem de biefstukjes uit de pan en voeg de boter toe.
Bak de biefstukjes aan beide zijden bruin (reken ongeveer 3.5 minuten aan iedere kant.
Rooster ondertussen de amandelen in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn
Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm.
Voeg de room toe aan de bakboter en roer de aanbaksel los.
Verdeel de biefstukjes over de borden en garneer ze met de geroosterde amandelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit reebiefstuk met amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven