Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reebout Gabrielle recept
Reebout Gabrielle recept

Reebout Gabrielle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter, giet deze met de olijfolie in een ruime braadslede, leg de bout hierin. Zet de slede in een voorverwarmde oven van 200 graden celcius gedurende 10 minuten. Voeg dan de verwarmde wijn en bouillon toe evenals de kruiden en bestrooi de bout met peper en zout. Schakel de oven terug naar 160 graden Celcius. Bedruip de bout elke 10 minuten met het braadvocht gedurende 60 minuten. Neem de bout dan uit de oven en laat hem in aluminium folie ongeveer 10 minuten rusten. Bak de paddestoelen. Kook het braadvocht in tot de helft en voeg de gebakken paddestoelen toe, bind de saus met de kookroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit reebout gabrielle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven