Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
ReeŽnpeper recept
ReeŽnpeper recept

ReeŽnpeper


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees aanbakken EN OP DE KOEK na alle DROGE ingrediŽnten toevoegen.
Even aanbakken en afblussen met rode wijn, dan de kalfjus toevoege.n
Als het vlees bijna gaar is de koek erbij.

Alles rustig gaar laten worden.
Eventueel binden met aardappelzetmeel.

Opm een jonge ree is in 40 min gaar een oude soms pas na 2 of 3 uur.

Allergenen Informatie

Voor dit reeŽnpeper recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven