Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wildbouillon recept
Wildbouillon recept

Wildbouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de prei, wortel en bleekselderij fijn. Braad het karkas (in stukken gesneden) aan in een beetje olijfolie. Als het karkas een mooie bruine kleur heeft, de prei, wortel en bleekselderij toevoegen. Deze even snel aanbraden. Koud water toevoegen tot alles goed onder staat en geheel aan de kook brengen. Bouquet garni, jeneverbessen en laurier toevoegen. Geheel ongeveer twee uur laten koken en regelmatig afschuimen. Na ongeveer twee uur geheel door een fijne doek zeven. Bouillon terug aan de kook brengen en op smaak brengen met peper en zout, eventueel met een klein scheutje port of vieux.

Allergenen Informatie

Voor dit wildbouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven