Wildstoofpotje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Koekenpan
  • Pan
  • Zeef
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in dobbelstenen en verwijder het vel en de pezen.
    Maak een marinade van de witte , de in plakken gesneden en , de , de , het citroensap en de .
    Leg het vlees in een grote schaal en giet de marinade erover.
  2. Laat het afgedekt 24 uur staan.

    Pel en snipper de .
    Haal het vlees uit de marinade en dep het droog.
    Verhit de in een braadpan en bak hierin het vlees rondom bruin, voeg de toe en bak deze mee.
    Bestrooi met en .
    Verwarm de en giet deze bij het vlees.
    Laat het met het deksel op de pan circa 35 minuten smoren.
    Zeef de marinade, verwarm de vloeistof en giet het vocht vervolgens bij het vlees.
    Roer de los met wat water en giet dit papje erbij.
    Borstel de paddenstoelen schoon, snijd ze in plakjes en hak de peterselie fijn
    Verwarm de in een koekenpan en fruit de paddenstoelen circa 3 minuten.
    Roer deze samen met de peterselie, het sinaasappelsap en de door de wildschotel.
    Breng op smaak met en .
    Verwarm het geheel nog enkele minuten door.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Wildstoofpotje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Mijn moeder heeft dit recept gemaakt voor mijn verjaardag het was super lekker, een 10. Smaakt goed met rode kool!
Stefan 18 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
410 kcal
20%1640 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
65 g.
25%260 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Wildstoofpotje