Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte zalmwraphapjes recept
Gerookte zalmwraphapjes recept

Gerookte zalmwraphapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de wraps heel even in de koekenpan of magnetron tot ze soepel zijn. Bestrijk ze elk met roomkaas en strooi het bieslook erover. Leg eerst de plakken zalm en vervolgens de blaadjes sla op de wraps. Rol de wraps op. Steek 4 cocktailprikkers in de wrap. Snijd de wraps tussen de prikkers in stukjes. Verwarm de wraphapjes vlak voor serveren 1 minuut in de magnetron of 5 minuten in de oven. Ze moeten alleen maar zacht zijn. Serveer op kamertemperatuur. Kooktip Vervang de gerookte zalm door plakken achterham. Wijntip: Bij deze feestelijke hapjes past een feestelijke mousserende wijn. Probeer eens een Cava uit spanje of een Spumante uit ItaliŽ.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gerookte zalmwraphapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gerookte zalmwraphapjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Dit heb ik ooit gemaakt met een dun pannenkoekje als drager, kan ook met een dungebakken omeletje!
    Liske gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven