Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip-garlic wraps recept
Kip-garlic wraps recept

Kip-garlic wraps


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sla en rasp de komkommer (haal eerst de schil van de komkommer af). Doe dit in bakjes. Snijd ook de ui en giet de wortelsliertjes eventjes af. Ook dit gaat in bakjes. De kip eventjes marineren met een beetje kipkruiden en dan heel eventjes bakken. De kruiden-garlic tortillas kun je eventueel eventjes in de oven doen (niet langer dan 2 minuten, op 140 graden C.), zodat ze wat warm worden. Nu kan iedereen zelf zijn wrap klaarmaken zoals hij/zij hem graag wilt hebben!

Serveersuggesties

Je zou er (zelfgemaakte) mayonaise, of whiskey-cocktail saus overheen kunnen doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip-garlic wraps recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven