Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maaltijd quesadilla's recept
Maaltijd quesadilla's recept

Maaltijd quesadilla's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rul het gehakt in een beetje boter en zodra het gaar is tabasco erbij (tabasco uit het groene flesje is iets milder van smaak). Voeg ui en paprika toe en laat het een paar minuten meebakken. Komkommer en tomaat erdoor roeren (niet te lang mee laten bakken anders word het mengsel te vochtig). Leg in een droge koekenpan, op zacht vuur, een tortilla. Verdeel hier 1/4 deel van het gehaktmengel op, bestrooi met een beetje geraspte kaas en dek af met nog een tortilla. Na 2 minuten keer je de tortilla met behulp van een deksel of plat bord om en laat het nog 2 minuutjes doorwarmen. Bestrijk de bovenkant van de tortilla met de tacosaus. Op dezelfde wijze bak je zo nog 3 tortilla's. Tip: Gebruik 2 koekenpannen tegelijk anders is de eerste afgekoeld voor de laatste klaar is. Serveer er een lekkere frisse gevulde salade bij en je heb een volwaardig hoofdgerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit maaltijd quesadilla's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven