Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
OriŽntaalse kalkoenwrap recept
OriŽntaalse kalkoenwrap recept

OriŽntaalse kalkoenwrap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden.
Pel de knoflook en pers hem. Was de munt en hak hem fijn.
Meng de munt met het citroensap, het komijnpoeder, het paprikapoeder de helft van de knoflook en wat peper. Dep de kalkoenfilets droog, snijd ze in reepjes en bestrijk ze met de muntmarinade en laat kort intrekken.
Roer intussen de yoghurt, de tahin en de overige knoflook glad, breng op smaak met zout en peper.
Maak de ijsbergsla en de peterselie schoon en snijd ze in reepjes.
Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Meng de ijsbergsla, de peterselie en de tomaat.
Verhit de olie in een pan en bak de kalkoenreepjes er ca. 2- 3 minuten
aan weerszijden in. Breng op smaak met zout en peper en neem uit de pan.
Verwarm de wraps ca. 3 minuten in de oven
Verdeel de salade, de kalkoenreepjes en de tahinsaus over de wraps. Laat daarbij rondom de rand vrij. Rol de wraps strak op.

Allergenen Informatie

Voor dit oriŽntaalse kalkoenwrap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven