Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Variant op Turkse pizza recept
Variant op Turkse pizza recept

Variant op Turkse pizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het pizzadeeg door de gezeefde bloem al roerend met een vork te mengen met het water en het zout. Dit kan ook met keukenmachine, maar met vork is sneller en minder gedoe. Maak een bol van het deeg en laat het in de koelkast ongeveer 15 minuten rusten. Meng intussen alle kruiden, eieren en melk met al het gehakt. Snijd de uien in ringetjes. Meng de tomatenpuree met knoflookpoeder. Haal het deeg uit de koelkast en rol het uit met een deegroller op het met bloem bestuifde aanrecht. Maak zoveel lappen deeg als je kan totdat alle deeg op is. Strijk een beetje tomatenpuree over de pizza. Beleg de pizza's royaal met het gehaktmengsel en strooi de uien er over. Snijd de mozzarella in plakjes en beleg de pizza als laatste hiermee. Doe de pizza in een tot 200 graden C. voorverwarmde oven en bak hem in 20 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit variant op turkse pizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven