Pizza calzone
- Herkomst Nederland
- Categorie Wraps
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van greta1957
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Pan
Bereidingswijze
- Maak het pizza deeg zoals op het pakje staat, maar doe zelf altijd iets minder dan aangegeven.
- Wat er staat voor 1 persoon is genoeg voor twee personen.
Snij de en en kleine stukjes.
Bak ze gelijktijdig met het vlees er hoeft geen olie of boter in de pan in het vlees zit al genoeg.
Rol de helft van het deeg tot een ronde lap uit.
Doe op de helft daar van wat en dan de helft van je vlees en doe daar wat overheen.
Klop een in een kommetje los smeer de rand van je deeg er mee in.
Klap het dubbel en plak vast even met je vork de rand aan drukken.
Op de bakplaat leggen of als je een pizzavorm hebt daar in leggen
maak de tweede op de zelfde manier.
Bak het op 200 graden voor een 20 tot 30 min.
Een beetje sla erbij is lekker maar hoeft niet.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Variant op Turkse pizza450m
-
Recept
Pizza di mar'ma420m
Variaties op Pizza calzone
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pizza calzone | 1 | Hartige taarten |
Magere pizza Calzone met achterham of tonijn | 1 | Hartige taarten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pizzadeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 240 kcal | 12% | 480 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 6 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 23 g. | 9% | 46 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |