Pizza calzone

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak het pizza deeg zoals op het pakje staat, maar doe zelf altijd iets minder dan aangegeven.
  2. Wat er staat voor 1 persoon is genoeg voor twee personen.
    Snij de en en kleine stukjes.
    Bak ze gelijktijdig met het vlees er hoeft geen olie of boter in de pan in het vlees zit al genoeg.
    Rol de helft van het deeg tot een ronde lap uit.
    Doe op de helft daar van wat en dan de helft van je vlees en doe daar wat overheen.
    Klop een in een kommetje los smeer de rand van je deeg er mee in.
    Klap het dubbel en plak vast even met je vork de rand aan drukken.
    Op de bakplaat leggen of als je een pizzavorm hebt daar in leggen
    maak de tweede op de zelfde manier.
    Bak het op 200 graden voor een 20 tot 30 min.
    Een beetje sla erbij is lekker maar hoeft niet.
25
25
25

Variaties op Pizza calzone

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pizza calzone
VariatieAantalGang
Pizza calzone1Hartige taarten
Magere pizza Calzone met achterham of tonijn1Hartige taarten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pizzadeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
240 kcal
12%480 kcal
Vetten
3 g.
4%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%46 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizza calzone