Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vietnamese gevulde flensjes recept
Vietnamese gevulde flensjes recept

Vietnamese gevulde flensjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een dun beslag van meel, water, ei, koenjit en peper en zout naar believen. Bak hiervan dunne flensjes. Vul ze met een mengsel van varkensvlees, taugeh en garnalen en rol ze op. Serveer ze als ze nog warm zijn. Een dipsaus zoals nuoc cham of nuoc cham gung is er lekker bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vietnamese gevulde flensjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven