Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wrap van groenten en erwt-asperges recept
Wrap van groenten en erwt-asperges recept

Wrap van groenten en erwt-asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de rijstvermicelli in lauw water tot de draadjes zacht zijn. Laat ze uitlekken. Doe de saus in een pannetje en verwarm al roerend tot de honing is gesmolten. Verdeel de saus over vier kommetjes. Schil de wortels en snijd ze in staafjes. Kook deze kort in water met zout, een weinig suiker en enkele druppels citroensap. De beetgare staafjes verfrissen onder koud water. De komkommer schillen, doormidden snijden en de zaden verwijderen. De komkommer in staafjes snijden. Meng de groenten met een weinig hoisinsaus. Vorm boeketjes van staafjes komkommer, wortel, vermicellidraadjes, erwt-aspergescheuten, platte peterselie, gehakte pinda's en korianderblaadjes. Vorm horentjes van de tortillas en plak de uiteinden vast met eigeel. Verwarm de horentjes kort in een hete oven. Vul met de groenteboeketjes en serveer met dipsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wrap van groenten en erwt-asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven