Voorbereiding:
Snipper een halve rode ui en doe dit in een bakje.
Snij een aantal champignons (naar smaak) in plakjes en doe deze in een tweede bakje.
Snij de courgette en tomaat in blokjes en doe deze ieder in een eigen bakje.
Zorg dat het gehakt ontdooid is. ;)
Bereiding:
Zet een pan op het voor (wokpan is hier erg handig) en giet wat olijfolie en wat bakboter in de pan.
Verwarm de pan op (middel-) hoog vuur tot de grote bellen in de pan verdwenen zijn.
Doe nu de helft van de ui in de pan en fruit deze lichtjes aan.
Vervolgens kunnen de schijfjes champignon toegevoegd worden.
Bak dit geheel tot de wat slap en bruinig worden.
Voeg nu de toe en laat dit geheel op matig vuur enkele minuten bakken.
Wel regelmatig door scheppen om aanbranden te voorkomen.
Voeg vervolgens het toe en bak dit rul.
Als het bijna gaar is (je mag nog wat rauw zien) voeg je de toe.
Schep dit mengsel goed door elkaar en zet je fornuis op laag vuur.
Nu ga je de Enchilada toevoegen (ongeveer 1/3 van een zaakje).
Schep het geheel weer door elkaar en voeg daarna de Fajita kruiden(0.5 zakjes)(0.5 zakjes) toe (ongeveer 1/3 tot 1/2 zakje).
Schep het geheel weer door elkaar zodat de kruiden(0.5 zakjes)(0.5 zakjes) lekker vermengd zijn met het gehaktmengsel.
Voeg een scheutje olijfolie toe aan het mengsel zodat er een soort saus ontstaat.
Laat de pan op zacht vuur een paar minuten door pruttelen onder af en toe omscheppen.
Maak ondertussen de wraps(2) warm volgens instructie op de verpakking.
Maak met een kaasschaaf of komkommerschaafje dunne plakjes komkommer(0,33333333333333).
Leg de wrap op een bord en schep een 'baan' van de gehaktmix op het midden van de wrap.
Leg wat plakjes komkommer(0,33333333333333) op het gehaktmengsel en schenk daar vervolgens een saus naar keuze overheen.
Nu vouw je beide flappen van de wrap naar binnen (de een over de ander) en prik deze vast met een prikkertje (alsof je een naald gebruikt).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
wraps is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden, kruiden, bakboter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden en kruiden
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.