Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelgelei met kaneelstokje recept
Appelgelei met kaneelstokje recept

Appelgelei met kaneelstokje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de gewassen appels in stukken. Breng ze aan de kook met het water en laat ze ongeveer 30 minuten koken. Giet dan de appels met het vocht door een zeef en laat het sap minstens 1 uur goed uitlekken. Druk af en toe met de rug van een pollepel het sap uit de appels. Weeg de hoeveelheid sap af en voeg 50 procent suiker, het citroensap, het kaneelstokje en de laurier aan het sap toe. Laat 30 minuten koken op een zacht vuur. Verdeel het dan over schone glazen potjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appelgelei met kaneelstokje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven