Gelatine cakejes

Ingrediënten

+ -
print

Ca. 30 stuks:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Doe papieren vormpjes in twee pastei bakblikken voor 12 stuks.
  3. Maak de boterkoek volgens de instructies op het pak.
  4. Doe 1 eetlepel mengsel in ieder bakje. 15 min.
  5. bakken of tot ze lichtbruin zijn en veerkrachtig aanvoelen.
  6. De papieren vormpjes dan verwijderen en laten afkoelen op een rooster.
  7. Doe de kleuren in aparte kommen.
  8. Giet in beide kommen evenveel en roer om de kristallen te laten oplossen.
  9. Laten afkoelen maar niet laten stollen.
  10. Doop de cakejes een voor een in de rode of groene en rol ze dan door het .
  11. Leg de cakejes ondersteboven en laat ze drogen.
  12. Zet ze een nacht in de koelkast om te stollen.
  13. Koel serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine en gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
154 kcal
7%616 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gelatine cakejes