Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische gehaktballetjes recept
Indische gehaktballetjes recept

Indische gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de beschuit als eerste door het gehakt. Daarna doe je er de gedroogde nasigroenten bij en kneed alles goed door elkaar.
Dan de kerriepoeder, en de ketjap en sambal naar smaak ( hou je van pittig doe je er meer bij en van minder pittig minder). Je kan de sambal ook helemaal weglaten.

Kneed er daarna gehaktballetjes van, iets groter dan een soepballetje.

Daarna bakken in de pan.

Serveersuggesties

Dit gerecht kan zowel koud als warm gegeten worden. Je kan ze ook maken, af laten koelen en invriezen. Heerlijk bij de borrel of op een verjaardagsfeestje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven