Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verjaardags Chocotaart koemelkvrij recept
Verjaardags Chocotaart koemelkvrij recept

Verjaardags Chocotaart koemelkvrij


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Leg het bakpapier over de bodem van de springvorm en sluit de springvorm eromheen. Breek de chocolade in kleine stukjes en smelt ze au bain marie. Snijd intussen de kruidkoek in dunne plakjes en verwarm de boter in een groot bakje in de magnetron tot het vloeibaar is. Meng het zakje kruimelbodem met de boter, verdeel de kruimels over de bodem en strijk ze glad met een lepel. Klop de slagroom met de zakjes Klop-fix stijf en spatel de gesmolten chocolade er doorheen. Voeg de siroop toe en meng het geheel tot het 1 kleur heeft. Schenk de helft van de chocomassa in de springvorm. Leg hier bovenop een laag met kruidkoek (beetje puzzelen) en smeer deze in met jam. Hierop de rest van de chocomassa en bedek de bovenkant flink met funhagel (verkrijgbaar bij bakafdeling supermarkt), totdat je geen chocolade meer ziet. Zet de taart in de springvorm minimaal 5 uur in de koelkast om te laten opstijven.

Allergenen Informatie

Voor dit verjaardags chocotaart koemelkvrij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven