Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verjaardagstaart recept
Verjaardagstaart recept

Verjaardagstaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de mascarpone in een kom en voeg er 3 aatlepels jam bij en roer het goed door elkaar. Maak de aardbeien schoon, haal de kroontjes eraf en snijd ze in plakjes. Leg 2 pannenkoekjes op een werkvlak, smeer er aardbeienjam op en beleg ze met plakjes aardbei. Leg 2 pannenkoeken op het werkvlak, besmeer ze met aardbeienjam en beleg ze met kokosbrood. Leg 3 pannenkoekjes op een werkvlak en besmeer ze met aatdbeienjam en beleg ze met mascarpone. Maak een stapel van de pannenkoekjes en begin met de pannenkoek kokosbrood, dan de pannenkoek met mascarpone en daarna de pannenkoek met aardbeien. Leg op de zevende pannenkoek een naturel pannenkoek. Versier de taart met spekjes en snoepjes.

Allergenen Informatie

Voor dit verjaardagstaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven