Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zelfgemaakte schuimpjes recept
Zelfgemaakte schuimpjes recept

Zelfgemaakte schuimpjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 100 C. Ontvet een schaaltje, zodat deze goed schoon is. Scheid de eieren en klop de eiwitten stijf in de schaal. Als het mengsel lobbig is, voegt u de citroensap toe. Blijf mixen en meng er, lepel voor lepel, poedersuiker doorheen totdat de eiwitten goed stijf zijn. Schep op een ingevette bakplaat (of bakpapier ondergrond) kleine hoopjes van het schuim. U kunt hiervoor ook een spuitzak gebruiken. Bak de schuimpjes in 2 uur op de laagste stand. Laat ze erna afkoelen buiten de oven.

Serveersuggesties

Bewaartip: de schuimpjes blijven knapperig in een afgesloten trommel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zelfgemaakte schuimpjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zelfgemaakte schuimpjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Leuk ik heb er van genoten ze te gebruiken
    Anne-Ruth gaf dit recept op 12 maart 2015 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven