Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kinder poffertjes recept
Kinder poffertjes recept

Kinder poffertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop, klop, eerst het beslag: Doe 3 deciliter water in een kom. Strooi de poffertjesmix erbij en klop het met een garde tot een glad beslag. Klop de eieren, 2 eetlepels olie en 4 eetlepels hagelslag erdoor. Prak de banaan heel fijn en klop hem ook door het beslag. Laat de poffertjespan op halfhoog vuur in 5 minuten heet worden. Doe het beslag over in de maatbeker. Giet de rest van de olie in een kommetje. Doop het kwastje in de olie en vet de pan dun in. 't Betere bakwerk: Schenk het beslag in de holletjes. Bak de poffertjes zo'n 2 minuten. Dan is de onderkant bruin en de bovenkant nog een beetje vloeibaar. Draai de poffertjes om met een vork. Bak ook de andere kant in 2 minuten bruin. Leg de poffertjes op een bord. Vet de pan opnieuw in. Bak op dezelfde manier de volgende portie poffertjes. Je bakt gewoon dr tot het beslag op is. Op elke portie schep je 2 eetlepels honing. Versier de poffers met slagroom en de rest van de hagelslag. Wordt het een toetje of bak je ze als lekker tussendoortje? Jij mag het zeggen. Poffertjes smaken altijd!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kinder poffertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven